Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Prenumerera på vårt nyhetsbrev - Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Är du intresserad av arbetsplatskultur och hur en bra arbetsplats kan skapas? Kul! För det är nämligen vi också! Väljer du att prenumerera på vårt nyhetsbrev kan du hålla dig uppdaterad kring vad som händer på området och få tillgång till nya artiklar och reflektioner. Med jämna mellanrum kommer det dyka upp hos dig och ge dig chansen att nya tankar kan väckas om hur du kan arbeta med arbetsplatskulturen i strävan efter att skapa en riktigt bra arbetsplats.

Sveriges, Europas och världens bästa arbetsplatser

Varje år skapas listor där Sveriges, Europas och världens bästa arbetsplatser finns med och rankas. Prenumererar du på vårt nyhetsbrev behöver du inte själv hålla koll på när de lika listorna kommer, utan kan lita på att vi informerar dig om när det sker. Såklart sammanfattar vi också vem som fått topplaceringarna i varje kategori. Oavsett om du har ett litet, medelstort eller stort företag finns det organisationer att inspireras av bland de som hamnar i topp på listorna.

Utveckla arbetet med arbetsplatskulturen

Att skapa en bra arbetsplatskultur kan vara ett stort och svårt arbete, och är dessutom något som hela tiden måste pågå. Tappar du ibland lusten och har svårt att komma på nya idéer är det inte särskilt konstigt. Med våra nyhetsbrev kan du få exempel på hur det är möjligt att arbeta och bli påmind om vilka saker som är viktiga för att en arbetsplatskultur ska bli så bra som möjligt.